Abonnement met kado zelf samenstellen

Een aantal GSM winkels hebben regelmatig een actie waarbij je zelf een abonnement met kado kan samenstellen. In plaats van een nieuwe smartphone kan je direct een kado uitzoeken. Vaak werkt je eigen smartphone nog wel goed en heb je helemaal geen zin in een nieuw toestel. Je vindt je eigen toestel het beste werken en je hebt geen zin om te veranderen voor die paar extra functies. Een abonnement met kado zelf samenstellen is dan de perfecte optie. Je gaat nu niet opzoek naar een nieuwe smartphone, maar naar een leuk kado voor bij je telefoon abonnement.

Gsm met Playstation 4 of Xbox one kado

Een abonnement met kado zelf samenstellen kan heel goed in combinatie met een nieuwe spelcomputer. Je kan zelf je eigen actie samenstellen en dus ook een gratis spelcomputer uitzoeken. Online heb je de keuze uit een nieuwe Playstation 4 of Xbox One. Het maakt niet uit hoe gek je het bedenkt want online kan je het vinden. De nieuwe Playstation 4 brengt bijvoorbeeld een multimedia sensatie naar je woonkamer. Zo koppel je de Playstation 4 aan netflix of diverse multimedia mogelijkheden. Daarnaast kan je met de vernieuwde camera je eigen acties opnemen of een walktrough maken voor je vrienden. Met één druk op de knop deel je deze walktrough op Facebook of via andere social media. Xbox One daarentegen heeft voor het eerst een bluray speler en is voorzien van een vernieuwde Xbox Kinect. Deze Xbox Kinect krijg je gratis bij een Xbox One en registreert eventuele bewegingen nog beter dan voorheen. Als je een abonnement met kado zelf samenstelt dan kan je kiezen voor een nieuwe Xbox One of Playstation 4. Dit keer kies je voor een kado waar iedereen wat aanheeft.

Abonnement met tablet kado

Een abonnement met kado zelf samenstellen is zelfs mogelijk met een tablet. Online kies je bij een GSMshop voor één van de nieuwste tablets. Zo kan je kiezen voor een iPad Air of iPad mini. Hiervoor hoef je helemaal niets bij te betalen. Het enige dat je hoeft te doen is een abonnement afsluiten. Vervolgens kan je zelf uitkiezen welke tablet je hierbij kado wilt krijgen. Dit hoeft niet verplicht een iPad te zijn, maar dit kan ook een Samsung Galaxy Tab zijn. Het ligt er net aan wat je zelf prettig vindt om mee te werken. Beide werken met een prachtig Full HD beeldscherm en zijn voorzien van een Full HD filmcamera. Zo maak je zelf de mooiste vakantiefilms die je direct kan monteren en publiceren op Youtube. De iPad is voorzien van iMovie, waarmee je doormiddel van touchs met je vinger direct je vakantiefilmpjes monteert. Dit doe je gewoon onderweg terwijl je terugkomt van vakantie. Zo kan je bij thuiskomst direct je vakantiefilmpje aan al je vrienden laten zien.

Abonnement met kado

Een abonnement met kado zelf samenstellen kan nog veel exclusiever. Zo kan je kiezen voor een nieuwe Samsung 3D Led televisie. Het is ook mogelijk om een abonnement met kado zelf samenstellen te kiezen in de vorm van een home cinema set. Eventueel kan je ook overwegen om twee abonnementen af te sluiten. Je partner kan dan kiezen voor de nieuwe televisie terwijl je zelf kiest voor het home entertainment systeem. Zo heb je een splinternieuwe televisie in combinatie met geweldig geluid zoals in de bioscoop. Dankzij de acties in GSM winkels is het allemaal mogelijk en bepaal je zelf hoe jouw abonnement wordt samengesteld. Een abonnement met kado zelf samenstellen regel je eenvoudig online via een GSM shop.