Xbox kado bij abonnement

xboxXbox kado bij abonnement is de ideale manier om het hele gezin gratis te verwennen. Een spelcomputer staat misschien al heel lang op het verlanglijstje van het gezin. Alleen kan het zo uitkomen dat je geld altijd naar andere dingen gaat. Zoals de contributie van je kinderen of nieuwe kleding. Een spelcomputer staat vaak vrij laag op het lijstje met dingen die je als eerste wil gaan kopen. Een xbox kado bij abonnement brengt hier verandering in. Je kan zo een gratis xbox krijgen bij het afsluiten van een abonnement. Het is zelfs mogelijk om te kiezen tussen de Xbox 360 of de Xbox one.

Welke Xbox?

Een Xbox kado bij abonnement is natuurlijk leuk, maar welke gratis xbox moet je kiezen? Bij een Xbox 360 krijg je vaak nog een game kado en betaal je minder voor je abonnement. Een Xbox one abonnement is bijna even duur als een iPhone 5s abonnement. Het is dus even nadenken welke keuze er handig is om te maken. Het is belangrijk dat het abonnement wel bij je past. Zo kan je naast een gratis xbox ook het abonnement uitzoeken. Mocht je de mogelijkheid hebben qua budget dan raden we toch de Xbox one aan. Dit is de toekomst van de Xbox spelcomputer en die krijg je zo even gratis bij een abonnement.

Xbox one

De Xbox One is het nieuwe paradepaardje van Microsoft. Met de Xbox One worden de mogelijkheden ineens een stuk groter. Zo haal je niet alleen een nieuwe spelcomputer in huis, maar ook een nieuw media systeem. De spelcomputer heeft de mogelijkheid om bluray films te kijken en al je apparaten te koppelen aan je televisie. Zo koppel je eenvoudig je iPad aan de Xbox One om vervolgens je vakantie foto’s en filmpjes te streamen. De Xbox One wordt zo het middelpunt van je woonkamer. Dit is ook te zien aan de strakke vormgeving die precies tussen jouw meubels past. Je krijgt een xbox kado bij abonnement en dit maakt het allemaal nog veel leuker. Zo hoef je niets te betalen voor de sensatie op dit moment.

Gratis Xbox bij afsluiten telefoon abonnement

Een Xbox kado bij abonnement betekend ook direct dat je kennis maakt met de nieuwe Xbox Kinect. Bij de Xbox 360 was je nog verplicht om dit systeem los te kopen. Maar met de Xbox One krijg je de Xbox Kinect helemaal gratis bij het starterspakket. Met de nieuwe kinect worden de mogelijkheden nog groter dan voorheen. Dankzij real motion ziet de camera nu zelfs de kleinste bewegingen die je voor de televisie maakt. Zelfs het knijpen van je hand wordt gedetecteerd. Het is zelfs mogelijk om jouw gratis Xbox one te besturen met je stem dankzij Real Voice.

De nieuwste Xbox spellen

Een Xbox kado bij abonnement betekend dat je direct toegang hebt tot alle nieuwe Xbox one spellen. Het aanbod is nu nog niet heel groot, maar dit zal de komende maanden verder uitbreiden. Ondanks dat het aanbod nu nog niet heel groot is zijn er genoeg release games waar je jezelf zeker mee kan vermaken. Dankzij de vernieuwde controller is de ervaring van de nieuwe games nog beter vormgegeven. Je hebt nu echt het idee dat je in een nieuwe wereld vol avonturen stapt. De ervaring van de spellen is veel beter dan voorheen. Daarnaast is een Xbox one kado bij abonnement een leuk kado voor het hele gezin. Je zal merken dat iedereen profiteert van de mogelijkheden met d enieuwe Xbox One. Zo spelen de kinderen overdag met de vernieuwde Xbox Kinect terwijl je zelf in de avond een race rijdt met Forza  of het gevecht aangaat in de nieuwe Destiny. Dit maakt een Xbox kado bij abonnement de ideale keuze.

Bekijk acties