Telefoon abonnement met kado

ipadHeb jij altijd al eens voor een leuk kado willen kiezen in plaats van een nieuwe iPhone 6? Vroeger was het mogelijk om zo een kado uit te zoeken, maar loonde het eigenlijk niet. Je betaalde veel geld voor een klein telefoon abonnement met kado. Tegenwoordig gaan providers graag de uitdaging aan om de leukste kado’s weg te geven bij een nieuw telefoon abonnement of een verlenging. Betaal geen vijftig euro meer per maand voor een gratis kado. Voor twintig of dertig euro heb je al een ruime keuzes uit unieke kado’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gratis spelcomputer of gratis iPad bij een nieuw telefoon abonnement? Het is slechts één van de vele opties bij een gratis telefoon abonnement met kado.

Gratis spelcomputer bij een nieuw telefoon abonnement

Gratis telefoon abonnement met kado geeft je een ruime keuze uit diverse mogelijkheden één daarvan is een gratis spelcomputer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gratis Playstation 4? De spelcomputer is niet alleen uniek vormgegeven, maar is ook nog eens zo gebouwd dat er veel meer mogelijk is. Speel nu games in echt Full HD en beleef de spellen met graphics als of je er midden in zit. Je kan iedereen in je gezin gelukkig maken met een gratis Playstation 4. Maar ja het prijskaartje is meestal niet gratis en torenhoog tenzij je kiest voor een gratis telefoon abonnement met kado. Laat de smartphone dit keer even zitten en kies voor een nieuwe spelcomputer die werkelijk alle verkoop records verbroken heeft.

Gratis tablet bij een nieuw telefoon abonnement

Een telefoon abonnement met kado is een unieke kans om dit keer echt uit te pakken met een nieuw telefoon abonnement. Je kan nu namelijk kiezen voor een gratis tablet als je een abonnement gaat verlengen of een heel nieuw telefoon abonnement afsluit. Met een gratis tablet kan je kiezen uit een gratis iPad Air of iPad Mini. Ben je eigenlijk helemaal geen Apple fan, maar wil je heel graag een gratis tablet? Dan kan je kiezen voor een Samsung Galaxy Tab. Qua kwaliteit zijn ze allebei uniek en leveren ze spetterende presentaties. Het grote verschil tussen beide is vooral het besturingssysteem. De iPad’s werken op een vrij simpel systeem dat iedereen snel onder de knie heeft. De Samsung kan juist weer heel herkenbaar zijn als je al een Android smartphone hebt. Bestel in ieder geval vandaag nog je gratis tablet bij een nieuw telefoon abonnement of een verlenging.

Gratis televisie bij een nieuw telefoon abonnement

3d led tvEen gratis televisie klinkt misschien een beetje gek, maar het kan echt werkelijkheid worden. Je kan zelfs kiezen uit een 42 tot 47 inch formaat en uiteraard uit diverse gerenommeerde merken als LG en Samsung. Uiteraard zit er prijsverschil tussen de diverse televisies en dit merk je ook in de kosten van je telefoon abonnement. Een goedkopere televisie betekend vaak lagere vaste lasten. Een gratis telefoon abonnement met kado betekend dat je zelf het kado bepaalt in plaats van standaard een nieuwe smartphone. Je kan dus kiezen voor een gratis tablet of een gratis televisie met Full HD beeldscherm. Is een nieuwe televisie nog niet genoeg? Wat dacht je bijvoorbeeld van een dolby surround system waarbij je echt in de film lijkt te zitten. Mocht je partner ook een telefoon abonnement hebben die bijna afloopt dan kan je hiervoor kiezen. Je woonkamer wordt zo direct omgebouwd tot een bioscoop met uitstekende muziek en natuurlijk een prachtig beeldscherm. Ontdek zelf de mogelijkheden van een gratis telefoon abonnement met kado en laat je verassen door unieke aanbiedingen.