Tele2 – kado bij gsm abonnement

Tele2 is de online stunter als het gaat om de laagste prijs en het leukste telefoon abonnement. Zo krijg je regelmatig een kado aangeboden als je een telefoon abonnement afsluit bij Tele2. Naast een leuk kado kan je natuurlijk ook gebruik maken van het uitstekende telefoonnetwerk. Een gratis kado bij een telefoon abonnement is natuurlijk leuk meegenomen. Maar als je niets aan je telefoon abonnement hebt dan is dit natuurlijk ook niet prettig. Dan kan je beter geen telefoon abonnement afsluiten. Gelukkig heeft Tele2 een uitstekend netwerk waarbij je vrijwel altijd bereikbaar bent.

Tele 2 voordelen

Naast bereikbaarheid heeft Tele2 nog meer voordelen. Zo is het de voordeligste provider als je altijd bereikbaar wilt zijn. Je kan bij Tele2 voor slechts een paar euro per maand al onbeperkt bellen, smsen en zelfs onbeperkt interneten. Je hebt zo geen verassingen meer met je telefoonrekening die ineens ontzettend hoog uitvalt. Als je geen onbeperkt abonnement afsluit bij Tele2, dan kan je nog steeds profiteren van geen verassingen op je rekening. Zo kan je altijd monitoren of je niet teveel data of belminuten verbruikt. Zo ga je niet te snel over je bundel heen, waardoor je aan het einde van de maand schrikt van de rekening. Naast altijd een actueel inzicht in je verbruik kan je via de speciale Tele2 app altijd je facturen bekijken en inzien. Zo speelt Tele2 altijd openkaart naar zijn gebruikers.

Tele 2 met kado acties

Tele2 staat vooral bekend om de uitgebreide kado acties. De provider wil graag dat nieuwe klanten iets kunnen uitzoeken wat ze echt leuk vinden. Een smartphone hebben de meeste nu wel in hun bezit. Als je nog steeds tevreden bent over je oude smartphone, dan wil je deze natuurlijk niet vervangen. Een leuk kado bij een Tele2 abonnement is dan een stuk aantrekkelijker. Denk eens aan een gratis televisie bij een Tele2 abonnement. Het is slechts één van de vele mogelijkheden bij een nieuw telefoon abonnement. Zo kan je kiezen voor een Full HD LED televisie met 3D mogelijkheden. Je krijgt de gratis 3D televisie bij het afsluiten van een Tele2 abonnement. Uiteraard kan je ook voor een iets kleiner kado kiezen. Zo kan je kiezen voor een gratis tablet bij een Tele2 abonnement. Je krijgt de tablet kado bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Online kan je kiezen voor een gratis iPad of een gratis Samsung Tab.

Mooie kado’s bij Tele2

Tele2 heeft regelmatig nieuwe kado bij abonnement aanbiedingen waarbij je kan kiezen voor leuke kadootjes. Sommige kado’s zijn zelfs leuk voor het hele gezin. Denk eens aan een gratis spelcomputer. Je sluit een telefoon abonnement af en kiest hierbij een spelcomputer uit die past bij het gezin. Dit kan een Xbox 360, Wii of Playstation 3 zijn. Sinds kort kan je ook de nieuwste spelcomputers gratis kado krijgen bij een Tele2 telefoon abonnement. Denk hierbij aan de nieuwe Playstation 4. De nieuwe spelcomputer van Sony is enorm populair en je krijgt hem helemaal gratis bij een Tele2 abonnement kado. Maak gebruik van de nieuwe Sony camera en beleef de spellen nog intenser. Dankzij de nieuwe controllers zijn er meer mogelijkheden in de games zelf. Het is zelfs mogelijk om je social media te koppelen aan je Playstation 4. Zo blijf je bereikbaar bij je vrienden terwijl je aan het spelen bent. Maak zelfs je eigen walktrough met de Playstation 4 camera en upload deze direct op Facebook. Of maak in game opnamen van een moeilijk leven die jij wel behaald hebt en je vrienden niet. Tele2 maakt het allemaal mogelijk met een nieuw telefoon abonnement.

Sluit vandaag nog een Tele2 telefoon abonnement af en kies voor een nieuwe gratis tablet of een gratis televisie. Het kan allemaal bij de telefoon provider voor gratis kadootjes, Tele2.

Bekijk Tele2 acties