Gratis tablet kado bij abonnement

tabletDe laatste jaren kunnen we niet meer zonder tablet. Het is een vervanger geworden van de computer die we vroeger in huis hadden staan. De meeste zaken die we vroeger op de computer regelden kunnen we nu rechtstreeks via de tablet regelen. Als we een wat duurdere tablet aanschaffen dan is het zelfs mogelijk om hem als videocamera of fotocamera te gebruiken. Het enige nadeel van de wat duurdere tablet is natuurlijk de prijs. Gelukkig krijg je nu een gratis tablet kado bij abonnement en betaal je helemaal niets voor een nieuwe tablet. Je mag de gratis tablet zelfs nog helemaal gaan uitzoeken en samenstellen. Afhankelijk van het soort tablet dat je uitkiest sluit je vervolgens een abonnement af.

Een gratis tablet kado bij abonnement is leuk, maar welke kan je het beste kiezen? Op dit moment zijn er twee merken erg populair. Als eerste is er natuurlijk de gratis iPad van Apple. Hiermee is het allemaal begonnen en ondertussen zijn er alweer twee varianten. Zo is er een iPad mini en een iPad Air. Het enige verschil tussen deze twee is het formaat beeldscherm en de prijs. Zo heeft een iPad mini gewoon een prachtig retina beeldscherm net als de iPad Air. Alleen is de Air een paar inch groter, waardoor je nog beter apps kan spelen of films kan kijken. Het voordeel van de iPad mini is dat deze gewoon in je handtas past. Een tablet kado bij abonnement in de vorm van een iPad kan je helemaal zelf inrichten met apps. Zo krijg je toegang tot de appstore met honderd duizenden apps. Je kan de iPad inrichten met spellen voor de kinderen of leuke applicaties voor jezelf. Standaard is de iPad uitgerust met een movie maker, music maker en een soort office pakket van Apple. Het is ook mogelijk om het office pakket van Microsoft in de appstore te kopen. Leuk bij de iPad is dat je minimaal 16 GB geheugen hebt en je Full HD kan filmen of een hoge kwaliteit foto’s kan maken.

Een gratis tablet bij abonnement kan je helemaal zelf uitzoeken. Zo kan je eventueel ook kiezen voor een Samsung Galaxy Tab of Note. Dit is de tablet variant van Samsung die je gratis kan krijgen bij een telefoon abonnement. Samsung heeft net als Apple een eigen serie met tablets. Ze zijn voorzien van een iets minder scherp beeldscherm dan Apple, maar het beeldscherm is nog steeds perfect voor het kijken van films. Net als de gratis tablet van Apple kan je de Samsung tablet inrichten met apps. Zo maak je de tablet helemaal eigen door er zelf applicaties op te installeren. Het geheugen van de Samsung Galaxy Tab kan je uitbreiden met de Dropbox. Hier kan je bestanden en foto’s opslaan. Het is helaas niet mogelijk om apps te installeren in de Dropbox. Net als met de gratis iPad is het met de gratis Galaxy Tab mogelijk om in HD filmpjes te maken. Deze kan je met één van de vele applicaties direct monteren en publiceren op Youtube.

Een gratis tablet kado bij abonnement is vooral een kwestie van smaak. Als je normaal Android gebruikt dan kies je sneller voor een Samsung Tablet. Werk je liever met iOS dan is al snel een iPad een standaard keuze. Ga gerust eerst eens naar de winkel om beide apparaten te bekijken en te vergelijken. Vervolgens kies je online een gratis tablet uit die je kado krijgt bij een abonnement. Je zal al snel merken dat een tablet de laptop in huis vervangt en het hele gezin er gebruik van gaat maken. Een tablet kado bij abonnement is ook nog eens gratis wat natuurlijk een extra voordeel is.