T-mobile kado bij gsm abonnement

T-mobile is een Duitse provider die al jaren hoog op het lijstje staat vanwege de acties en het bereik. Zo was het de eerste provider in Nederland die de iPhone naar Nederland haalden. Alleen stond T-mobile al snel bekend als een dure provider. Gelukkig is T-mobile de laatste jaren enorm gaan concurreren met de rest. Dit betekend niet alleen dat er steeds leuke acties bij T-mobile zijn, maar ook dat de provider scherpe aanbiedingen heeft. Zo zit er standaard in een t-mobile abonnement onbeperkt smsen. Het maakt dus niet uit hoeveel smsjes je verstuurd. T-mobile rekent er standaard geen één bij een abonnement. Je kan dus nooit teveel berichtje sturen, waardoor je moet bij betalen. Naast onbeperkt smsen kan je altijd onbeperkt internetten. Tot een bepaald aantal data kan je gewoon met een 3G of 4G snelheid internetten. Zodra je over je databundel heengaat wordt je snelheid verlaagt naar 64 kbs. Dit is voldoende om nog steeds Whatsapp berichten te sturen en op je mailtjes te reageren. Daarnaast kan je voor een scherp tarief online je belminuten uitzoeken.

T-mobile kado acties

T-mobile heeft niet alleen scherpe aanbiedingen qua belminuten. Naast besparen op je maandelijkse kosten kan je gebruik maken van scherpe aanbiedingen met kado’s. Een T-mobile abonnement met kado voelt heerlijk vertrouwd en je maakt gebruik van de scherpste aanbiedingen. Zo kan je een T-mobile abonnement met kado zelf uitkiezen. Je kan online kiezen voor een nieuwe tablet of zelfs een nieuwe computer. Je krijgt het allemaal gratis zodra je een abonnement afsluit. Het enige nadeel aan een abonnement met kado is dat je geen nieuwe smartphone krijgt. Je krijgt het kado namelijk in plaats van een nieuwe smartphone. De meeste smartphone gebruikers hebben na twee jaar vaak nog een goed werkend toestel. Dit toestel kan je gerust nog twee jaar gebruiken zodat je een leuk kado kan uitzoeken.

Gratis iPad bij T-mobile

Een T-mobile gsm abonnement met kado zoek je eenvoudig uit op het internet. Je kan zelf kiezen welk kado je vindt passen bij een nieuw abonnement. Zo kan je bij T-mobile kiezen voor een gratis iPad bij een T-mobile abonnement. Een gratis iPad krijg je al bij een goedkoop abonnement van T-mobile. Dit maakt het zeker weten interessant om een gratis tablet uit te zoeken bij een nieuw telefoon abonnement. Naast een gratis iPad kan je kiezen voor een gratis Samsung tablet. Eigenlijk lijkt een samsung tablet veel op een iPad het enige verschil is het besturingssysteem. Beide gratis tablets zijn voorzien van een Full HD beeldscherm en geven je toegang tot duizenden applicaties. Ontdek al snel de wereld van de gratis tablets bij een T-mobile abonnement.

Gratis tablet bij T-mobile

Bij T-mobile krijg je niet alleen een gratis tablet bij een nieuw telefoon abonnement. Online kan je kiezen uit nog veel meer abonnementen. Zo kan je kiezen voor een gratis laptop bij een nieuw telefoon abonnement. Combineer een uitgebreid abonnement online met een gratis laptop van bekende merken als HP en Acer. Je hebt vaak nog jaren plezier van je nieuwe laptop en dit maakt het extra leuk om er één gratis te bestellen bij T-mobile. Profiteer direct van je nieuwe abonnement met een gratis laptop.

Online kan je zelf een kado bij een T-mobile abonnement uitzoeken. Je kan direct zien wat voor een kadootjes je kan verwachten als je een nieuw abonnement afsluit. Profiteer van de scherpe prijzen, maar profiteer bovenal van de leuke kado’s bij een telefoon abonnement. Je krijgt de kadootjes bij het afsluiten van een nieuw abonnement of bij het verlengen van je huidige T-mobile abonnement. Profiteer vandaag nog van een leuke actie.

Bekijk T-mobile acties