Spelcomputer kado bij abonnement

gameconsolesZeuren je kinderen al jaren om een spelcomputer? Maar staat alleen de prijs je niet aan? Een spelcomputer kado bij abonnement is de ideale oplossing om je kinderen hun droom kado te geven. Je betaalt vaak net zoveel voor je abonnement als voorheen alleen dit keer krijg je een spelcomputer kado bij abonnement. Je kan de spelcomputer ook nog eens helemaal zelf uitzoeken. Zo kan je een spelcomputer uitkiezen die bij je gezin past.

Een gratis Playstation 4 behoort o.a. tot de mogelijkheden als je kiest voor een spelcomputer kado bij abonnement. Een Playstation 4 is de nieuwe generatie van spelcomputers. Het hele gezin kan genieten van de nieuwe high definitie beelden. Zo speel je direct de nieuwste spellen met de vernieuwde controller. Hierin zit o.a. een touchpad in verwerkt om de spelervaring nog specialer te maken. Naast de vernieuwde controller wordt de Playstation 4 een echte mediacenter in je woonkamer. Zo heb je de mogelijkheid om de nieuwste films en series te bekijken via de spelcomputer. Je regelt dit allemaal via de Playstation store. Daarnaast zijn social media vanaf nu gekoppelt aan je Playstation 4. Zo kan je met de bijgeleverde camera je eigen walktrough maken en delen met je vrienden. Uiteraard kan je ook prestaties en opnames van je spel delen. Wil je onderweg ook nog in contact blijven met andere spelers? Koppel je nieuwe gratis spelcomputer aan je smartphone en blijf op de hoogte van de laatste updates.

Een spelcomputer kado bij abonnement kan je helemaal zelf uitzoeken. Zo kan je ook kiezen voor de nieuwe Xbox One gratis bij een abonnement. De Xbox One past perfect thuis in je interieur dankzij de strakke lijnen. Daarnaast speel je de nieuwste games in HD en uiteraard met een vernieuwde Xbox Kinect. Dit keer ben je niet verplicht om de Kinect los aan te schaffen. Je krijgt de vernieuwde kinect namelijk gratis bij een Xbox one. Met de vernieuwde kinect worden bewegingen nog beter geregistreerd en kan je de spellen bedienen met je stem. Je krijgt een spelcomputer kado bij abonnement en hierbij kan je kiezen voor de oude Xbox 360 of direct de Xbox one. Uiteraard dien je voor de Xbox one wel een duurder abonnement af te sluiten.

Heb je vooral kleine kinderen in huis die je blij wilt maken met een spelcomputer kado bij abonnement? De Wii U is de ideale spelcomputer voor het hele gezin. Speel samen met een soort gratis bijgeleverde tablet spellen als Mario Kart of Mario Party. Het aanbod in spellen is speciaal afgestemd om te spelen met de rest van het gezin. Als je nog een oude Wii hebt liggen dan kan je de oude controllers hiervan gewoon gebruiken op de Wii U. Een spelcomputer kado bij abonnement is zo extra leuk voor het hele gezin. Naast de toevoeging van de tablet is de Wii nu voor het eerst in Full HD. Zo spettert Mario voor het eerst in Full HD van je beeldscherm af. De Wii gaat zo eindelijk mee met zijn tijd door de spellen in een hogere kwaliteit te publiceren.

Een spelcomputer kado bij abonnement kan je helemaal zelf uitkiezen. Het is vooral even kijken naar welke spellen leuk zijn voor het hele gezin. Zo kan je uiteindelijk een spelcomputer uitkiezen waar iedereen veel plezier van gaat hebben. Eventueel kan je de spelcomputer als kado onder de kerstboom leggen. Je hebt zo een leuk kado waar je helemaal niets voor hebt betaalt. Het enige wat je hoeft te doen is een passend telefoon abonnement afsluiten voor een gratis spelcomputer.

Bekijk alle acties: