Playstation 4 kado bij abonnement

Playstation 4De nieuwe spelcomputer van Sony staat al een tijdje op de verlanglijst bij vele. Het enige nadeel is de hoge prijs die je moet betalen voor de nieuwe spelcomputer. Een gratis Playstation 4 klinkt bijna als een leuke marketingcampagne. Maar is het ook echt waar? Een Playstation 4 kado bij abonnement is geen stunt, maar echt een mogelijkheid. Voor het geld dat telefoonaanbieders normaal besteden aan jouw nieuwe smartphone kopen ze nu een Playstation 4. Hierdoor ben je bijna even veel geld kwijt als voor een nieuwe smartphone. Een Playstation 4 kado bij abonnement is ideaal als je niet veel geld hebt voor een nieuwe spelcomputer.

Nieuwe functies in gratis Playstation 4

Een Playstation 4 kado bij gsm abonnement is leuk, maar wat maakt de spelcomputer nu zo bijzonder? Als eerste is het systeem veel krachtiger dan de oude Playstation 3. In de loop der jaren begint het systeem achter te lopen, waardoor je geen krachtige spellen meer kan spelen. Door het systeem krachtiger te maken kan je nu diverse spellen met een hoge kwaliteit spelen. Eén van de grote verbeterpunten is de controller genaamd de dualshock 4. De controller is voorzien van een gekleurde lichtbalk die direct de status van je personage doorgeeft. Daarnaast heeft de controller een share toets en touchpad gekregen. Stel je hebt een lastig level gehaald of een nieuwe high score dan druk je op share. Direct krijgen je vrienden via social media te weten dat je een nieuwe high score behaald hebt. De Playstation 4 kado bij abonnement betekend uiteraard dat je er een nieuwe controller bijkrijgt. Je hoeft alleen nog een nieuw spel uit te zoeken die de nieuwe functies van de Playstation 4 ondersteunen.

Streamen met Playstation 4

Een Playstation 4 kado bij abonnement betekend een systeem inclusief Playstation camera. Met de camera kan je jouw games live streamen. Zo zien jouw vrienden wat jij op dit moment aan het doen bent. Daarnaast kan je walktroughs opnemen en delen met de rest van de wereld. Uiteraard heeft de camera straks ook extra mogelijkheden voor games op basis van de camera. Playstation move krijgt een nieuwe betekenis en volgens de kenners werkt het zelfs nog beter dan Xbox kinect. Laat je dus vooral verassen door de mogelijkheden met een Playstation 4 kado bij abonnement.

Meer dan alleen spelcomputer

De Playstation 4 kado bij abonnement betekend dat je meer krijgt dan alleen een nieuwe spelcomputer. Je krijgt toegang tot een hele nieuwe manier van entertainment en media. Zo is het mogelijk om zonder abonnementskosten de nieuwste films en series te streamen op je spelcomputer. Als je dus een avondje geen nieuwe games wilt spelen dan stream je gewoon een leuke film. Dit is slechts één van de vele nieuwe mogelijkheden met een nieuwe Playstation 4. Je krijgt namelijk rechtstreeks toegang tot het entertainment waar je op zit te wachten.

Zelfs als je niet thuis bent kan je in contact blijven met de Playstation 4. Zo kan je een speciale app installeren op je iPad of smartphone. Waar je ook bent je kan altijd verbinding maken met je Playstation 4. Zo kan je berichten van je games vrienden ontvangen of je Playstation 4 bedienen via je smartphone. Daarnaast kan je jouw vrienden in de gaten houden of ze nog een nieuw level hebben gespeeld. Een Playstation 4 kado bij abonnement geeft je dus rechtstreeks de mogelijkheid om altijd in contact te blijven met je vrienden. Het leuke van deze actie is dat je de Playstation 4 helemaal gratis thuis krijgt. Het is een leuk kado voor het hele gezin of voor een verjaardag. Het enige dat je hoeft af te sluiten is een nieuw abonnement voor je gratis Playstation 4.

Bekijk de acties