Netbook kado bij abonnement

netbookEen laptop wordt steeds minder verkocht. Tegenwoordig kopen we steeds sneller een tablet of een netbook. Een netbook zit eigenlijk precies tussen een laptop en een tablet in. Je kunt een netbook gebruiken om je zaken op het internet te regelen. Het is alleen niet mogelijk om games te spelen of dvd’s te branden. Voor de rest kan je met een netbook alles wat je met een laptop kan. Maar wat is het voordeel vergeleken met een tablet? De meeste gebruikers van een netbook vinden een vast toetsenbord een groot pluspunt. Je hebt geen digitaal toetsenbord of een los toetsenbord dat je meesleept naar je werk. Dit maakt een netbook populair om te gebruiken als een echte werk laptop. Met een netbook kado bij abonnement betaal je helemaal niets voor je nieuwe laptop. Het enige dat je hoeft te betalen zijn je maandelijkse abonnementskosten.

Een netbook kado bij abonnement, dat moet vast een heel duur abonnement zijn? Dit hoeft helemaal niet want de meeste netbooks zijn een stuk goedkoper dan een iPhone. Je betaalt dan ook een stuk minder per maand vergeleken met een abonnement in combinatie met een nieuwe iPhone. Een netbook kado bij abonnement betekend een gratis laptop zonder dat je er veel voor hoeft bij te betalen. Naast een gratis kado mag je ook nog eens gebruik maken van je nieuwe abonnement. Je vindt hierin vaak voldoende belminuten, smsjes en meestal een klein databundel. Eventueel is het mogelijk om bij het afsluiten van je abonnement het aantal belminuten of de databundel te upgraden. Dit is uiteraard tegen een meerprijs. Het is niet mogelijk om je abonnement naar beneden te stellen. Ze willen natuurlijk wel hun netbook terugverdienen die ze je gratis hebt gekregen.

Een netbook kado bij abonnement betekend dat je het apparaat helemaal zelf mag gaan uitzoeken. Je hebt dus de keuze uit verschillende modellen en mogelijkheden. De meeste netbooks draaien niet op een normale versie van Windows. Zo heb je een Google Chromebook die draait op een speciaal ontwikkelde Android versie. Ondanks dat je werkt op Android is het wel gewoon mogelijk om gebruik te maken van het internet of het Office Pakket. Het enige verschil is dat de laptop een stuk dunner is en een andere software gebruikt. Je kan dus niet even een cdtje in de laptop doen om een nieuwe software te installeren. Dit is wel een belangrijk verschil waar je op moet letten bij een nieuwe laptop.

In de netbook collectie vindt je dus niet alleen Chrome systemen om op te werken. Sinds 2013 heeft Windows ook een eigen variant van Windows 8 ontwikkeld. Met deze variant is het mogelijk om ook Windows op je Netbook te gebruiken. Sommige systemen zijn zelfs met een touchscreen ontwikkeld. De grenslijn tussen een Netbook en een tablet wordt zo steeds kleiner. Het is zelfs mogelijk om applicaties te installeren zodat het spelen van Angry Birds op je netbook tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast heb je toegang tot het complete Office pakket. Dit maakt werken op een netbook een stuk eenvoudiger. Met een gratis netbook is het extra leuk om de mogelijkheden van de nieuwe Windows 8 variant uit te proberen.

Een netbook kado bij abonnement is ideaal als je een nieuwe laptop wilt kopen die je gewoon wilt gebruiken voor de dagelijkse dingen. Zo kan je de laptop gebruiken om op het internet te gaan of om wat werkzaamheden uit te voeren voor je werk. Met een netbook kado bij abonnement betaal je nooit teveel voor je nieuwe laptop.