iPad kado bij abonnement

ipadEen gratis iPad willen we natuurlijk allemaal. Het is alleen de vraag of het slim is om een iPad gratis bij een abonnement te nemen. Het gebeurt regelmatig dat je nog veel geld moet bijbetalen voor je nieuwe gratis iPad. Gelukkig is er een oplossing als je geen nieuwe smartphone nodig hebt. Je kan dan kiezen voor een iPad kado bij abonnement. In plaats van de nieuwste smartphone mag je een gratis iPad uitzoeken bij je abonnement. Hier zit geen addertje onder het gras omdat een iPad vaak net zo duur is als een nieuwe smartphone. Zo kan je geld besparen op een nieuw abonnement en een gratis iPad erbij krijgen. Je kunt zo profiteren van een dubbel voordeel en je hebt nog jaren plezier van je nieuwe tablet. In tegenstelling tot een smartphone waar je vaak maar twee jaar plezier van hebt.

Ipad brengt verandering

Een gratis iPad zal je gezin absoluut veranderen. Jong en oud zal van het apparaat gebruik maken zodra je het in de woonkamer neerlegt. Kinderen zullen spelletjes spelen met één van de leuke applicaties op de iPad. Volwassenen kunnen op internet dingen opzoeken of online hun bankzaken regelen. Voor je het weet laat je de laptop of computer links liggen en maak je gebruik van de tablet. Een iPad is tenslotte veel eenvoudiger omdat je deze er gewoon bij kan pakken. Je hebt geen opstart tijd en de tablet is direct werkzaam. Dit maakt een iPad kado bij abonnement de ideale oplossing waar je allebei wat aanhebt.

Ipad en de Ipad mini

Een iPad kado bij abonnement regel je helemaal online. Je kan gratis kiezen uit twee soorten modellen. Zo heb je de iPad Mini en de gewone iPad. Sinds kort gaat deze iPad als de nieuwe iPad Air door het leven. Beide tablets hebben dezelfde software en mogelijkheden. Het grootste verschil is het formaat van het beeldscherm. Als je de tablet wilt gebruiken om films te kijken, dan kan de iPad Air net iets fijner werken. Voor gewoon normaal gebruik heb je net zoveel aan een iPad Mini. Deze gaat zelfs iets eenvoudiger mee in je handtas. Dit is uiteraard een groot voordeel als je een gratis iPad mag uitzoeken.

Ipad videobewerking

Een gratis iPad kado bij abonnement betekend dat je direct gebruik kan maken van leuke functies op de tablet. Start bijvoorbeeld garageband op om een eigen band samen te stellen. Je kan zo de leukste muziekstukken naspelen en publiceren op Youtube. Nog een leuke functie is de Full HD videocamera in de iPad Air. Met deze camera kan je beelden opnemen van jouw vakantie. Met iMovie kan je deze beelden monteren om vervolgens via Youtube met de rest van de wereld te delen. Jouw vakantiefilm kan ook online gepubliceerd worden op Facebook. Op deze manier deel je direct je vakantie met vrienden en familie. Dit is één van de vele multi-task mogelijkheden met een gratis iPad.

Ipad kado bij abonnement

Een gratis iPad bij abonnement wordt natuurlijk niet alleen gebruikt voor de leuke functies. Zo kan je de nieuwe iPad meenemen naar je werk. De tablet is een stuk lichter dan een laptop. Je stopt de iPad eenvoudig in een aktetas, waardoor onderweg werken in de trein zelfs een optie wordt. Sinds kort is het ook mogelijk om het officepakket op de iPad te installeren. Zo kan je onderweg werkzaamheden uitvoeren met Word of Excel. Het is zelfs mogelijk om even snel je powerpoint presentatie in elkaar te zetten. Je krijgt de iPad zo gratis om mee te nemen naar je werk. Voor je het weet ben je helemaal om en werk je altijd onderweg met je nieuwe gratis tablet bij een nieuw telefoon abonnement.

Bekijk aanbiedingen: