Computer kado bij abonnement

computerEen desktop pc is vaak een dure aanschaf. Je betaalt er vaak meer geld voor vergeleken met een nieuwe laptop of tablet. Dit is dan ook de reden dat de computer steeds minder vaak gekocht wordt. Maar als je een desktop pc nodig hebt en deze gaat kapot, dan kan dit nog weleens voor een probleem zorgen. Je hebt niet even een paar honderd euro liggen voor een nieuwe computer. Gelukkig is er een oplossing namelijk een desktop pc kado bij abonnement. Hierbij krijg je een gratis desktop pc in combinatie met een nieuw abonnement. Je vindt de gratis computers vaak in combinatie met een telefoon abonnement.

Een desktop computer kado bij abonnement is natuurlijk leuk, maar wat voor een computer krijg je bij een abonnement? Het is vaak mogelijk om zelf een computer uit te zoeken. Het uitzoeken van de computer is soms lastig. Want waar moet jouw nieuwe gratis desktop pc aan voldoen? Het is belangrijk om voor jezelf te kijken waar je de computer voor gaat gebruiken. Als het puur lichte werkzaamheden zijn zoals tekstverwerken, internet en e-mail, dan heb je al genoeg aan de goedkoopste desktop pc. Als je echt wilt gamen of zware dingen doen, dan zijn er andere specificaties belangrijk. Een aantal handige specificaties hebben we op een rijtje gezet. Zodat een desktop pc kado bij abonnement altijd een eenvoudige keuze wordt.

Als je een desktop pc kado bij abonnement zoekt waarop je leuke games kan spelen dan kan het uitzoeken nog best lastig worden. Je hebt namelijk een snelle processor nodig om zware games te spelen. Maar hoe zwaar moet een processor precies zijn? Het wordt aangeraden om voor een Intel processor te kiezen met minimaal i5, maar het liefste i7. Als je geen Intel processor kan vinden bij een desktop pc kado bij abonnement, dan is een AMD A10 een oplossing. Je processor is nu zwaar genoeg, maar nu is het werkgeheugen en de grafische kaart erg belangrijk. Zo wordt het aangeraden om minimaal 8 GB werkgeheugen te nemen. Voor de videokaart is het een aanrader om voor een NVIDIA Geforce GTX 660 te gaan, maar het liefste nog hoger. Daarnaast is het een tip om een toetsenbord en muis te kopen die is afgesteld voor gamers.

Gamen is leuk, maar misschien heb je wel hele andere doeleinden voor je desktop pc. Een desktop computer kado bij abonnement kan je natuurlijk ook gebruiken voor het monteren van films of foto’s. Dit is natuurlijk leuk voor je kinderen of het nageslacht. Hierbij wordt ook een snelle processor met minimaal i5 en het liefste intel i7 aangeraden. Daarnaast is een hoge grafische kaart handig zoals een NVIDIA Geforce GT 650 of hoger. Als laatste is het handig om een grote opslag te hebben. Rauwe films nemen vaak veel ruimte in beslag vooral als het om Full HD gaat. Een geheugen van minimaal 1 TB is zeker een aanrader. Let hier dus op met een desktop pc kado bij abonnement.

Voor de meeste standaard werkzaamheden voldoet eigenlijk iedere computer. Zelfs het bewerken van je vakantiefoto’s kan eigenlijk op iedere pc. Als je veel foto’s maakt dan kan het wel slim zijn om eens te gaan kijken naar een groot geheugen. Dit kan een pre zijn, maar hoeft geen verplichting te zijn. Je kan het geheugen altijd later nog uitbreiden of kiezen voor een externe harde schrijf. Op deze manier kan je een gratis desktop pc altijd weer verder uitbreiden. Je kan nog lang plezier hebben met de meeste desktop pc’s. Kijk dus gerust eens naar een leuke aanbieding en je kan nog jaren met veel plezier gebruik maken van je gratis desktop pc.

Bekijk computer acties: