Ben – kado bij gsm abonnement

Ben probeert al jaren de goedkoopste telefoon provider van Nederland te zijn. In eerste instantie deed Ben dit al met een prepaid telefoon. Tegenwoordig kiezen steeds meer gebruikers voor een abonnement bij Ben. Met een abonnement krijg je namelijk een extra korting. Zo ben je maandelijks nog voordeliger uit dan je van te voren dacht. Bespaar tot tientallen euro’s per maand en op jaarbasis zelfs honderden euro’s. Dit is de kracht van een mobiel abonnement bij Ben. Je krijgt precies het abonnement dat je wilt tegen het laagste bedrag per maand. Ben is er zowel voor kleine bellers als bellers die gewoon altijd bereikbaar zijn. Zo ben je niet verplicht om direct een duur abonnement af te sluiten.

Altijd voordelig

Ben is altijd voordelig, maar je situatie kan ineens veranderen. Stel je krijgt ineens een relatie en ineens heb je veel meer smsjes nodig vergeleken met normaal. Of je internet wordt afgesloten en je zit nu een paar weken zonder internet. Met een databundel blijf je dan gewoon bereikbaar op het internet. Gelukkig heeft Ben de mogelijkheid om je belbundel iedere keer kosteloos aan te passen. Zo kan je iedere keer weer opnieuw de belbundel aanpassen als dit nodig is. Daarnaast profiteer je natuurlijk altijd 24 maanden van lage prijzen. Bellen en smsen kan namelijk al vanaf 2 ct dit is dus een stuk goedkoper dan bij meeste andere abonnementen.

Telefoon met kado bij BEN

Een lage prijs voor je abonnement is natuurlijk heel mooi meegenomen bij Ben. Maar Ben heeft ook nog eens regelmatig leuke kado acties. Naast een goedkoop telefoon abonnement krijg je nog eens een kado die je zelf mag uitzoeken. Iedere keer is er weer een nieuwe actie met een nieuw spetterend kado. Een kado samenstellen bij Ben kan heel eenvoudig online. Je hebt hier direct de keuze uit luxe kado’s die nog leuker zijn dan een gratis smartphone. Eventueel behoort een gratis smartphone wel bij de mogelijkheden met een Ben abonnement. Je kan zo direct profiteren van de laagste prijs in combinatie met een kado. Een Ben kado abonnement is alleen af te sluiten op bepaalde websites.

Diverse cadeau’s

Een Ben kado abonnement kan je dus zelf samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een gratis tablet bij een Ben telefoon abonnement. Je sluit dan een sim only abonnement af met een aantal belminuten, smsjes en eventueel een databundel. Vaak is er al een abonnement voor je samengesteld en kan je deze nog naar boven aanpassen. Het is niet mogelijk om bij een gratis tablet het abonnement naar beneden af te ronden. Als je het telefoon abonnement hebt samengesteld krijg je direct je gratis kado te zien. Als je kiest voor een gratis tablet dan kan je vaak kiezen voor een nieuwe Samsung Galaxy Tab of iPad. Bij de iPad kan je zelfs kiezen uit een iPad Air of een iPad mini. Uiteraard dien je met een iPad Air wel een duurder telefoon abonnement af te sluiten. Dit telefoon abonnement sluit vervolgens direct aan bij jouw wensen en je krijgt een gratis iPad kado. Dit is uiteraard wel afhankelijk van het soort acties dat Ben organiseert.

Soms heeft Ben hele extreme acties waarbij je zelfs een gratis LED televisie kado krijgt bij een nieuw telefoon abonnement. Online kan je de verschillende abonnementen vergelijken en een nieuwe televisie uitzoeken. Zo krijg je gewoon een gratis televisie aangeboden als je een nieuw abonnement afsluit. Dit is net zo makkelijk en vaak een stuk leuker dan een gratis smartphone. Uiteraard blijft Ben wel gewoon altijd een gratis smartphone aanbieden. Als je dus geen kado bij een abonnement wilt dan kan je kiezen voor een gratis smartphone.

Bekijk BEN acties