3DS kado bij abonnement

3dsEen 3DS kado bij abonnement is een leuk kado om weg te geven aan de kinderen of gewoon voor jezelf. De 3DS is eigenlijk de succesvolle opvolger van de gameboy. Alleen dit keer gaat de gameboy verder. Zo kan je niet alleen gewoon leuke spellen spelen, maar kan je zelfs in 3D de leukste games spelen. De 3D functie kan je zelf aan of uit zetten, waardoor je helemaal zelf bepaalt wat je wel of niet prettig vindt. Naast de 3D functie kan je alle vertrouwde games spelen en komen er nog regelmatig nieuwe games uit. Een 3DS kado bij abonnement is vaak goedkoper dan een smartphone en misschien heb je hier zelfs nog veel meer plezier aan.

Een 3DS kado bij abonnement betekend dat je de kans krijgt om de populaire games als Pokémon, Professor Layton en Mario te spelen op handheld formaat. De spelcomputer neem je eenvoudig mee in de auto of op reis. Zo kan je altijd en overal een spelletje spelen. Kinderen kunnen uren bezig zijn tijdens een lange autorit. Je zal merken dat een 3DS de ideale oplossing is. Alleen kijk je vaak aan tegen een dure prijs die je moet betalen voordat je op vakantie gaat. Een vakantie zelf kost vaak al genoeg en daar kan een nieuwe 3DS eigenlijk niet meer bij. Gelukkig krijg je met een 3DS kado bij abonnement altijd een gratis 3DS. Je hoeft helemaal niets bij te betalen. Het enige dat je nodig hebt is een nieuw telefoon abonnement. In plaats van een nieuwe smartphone krijg je dit keer een 3DS sommige pakketten zijn zelfs in combinatie met een game. Zo hebben je kinderen alvast één spel om mee te spelen.

Wil je graag een 3ds kado bij abonnement, maar heeft je telefoon het eigenlijk ook begeven? Bij sommige abonnementen krijg je naast de nieuwe 3DS een gratis telefoon. Uiteraard is dit wel een goedkope telefoon en geen smartphone. Maar het is wel handig om bereikbaar te blijven. Met deze telefoon kan je gewoon smsen en bellen dankzij het abonnement dat je erbij afsluit. Zo heb je een dubbel voordeel dankzij de lage prijs van de spelcomputer. Sommige geven zelfs een smartphone erbij kado mits je een duurder abonnement afsluit. Soms ben je dan nog steeds goedkoper uit vergeleken met een iPhone 5s abonnement.

Een 3DS kado bij abonnement betekend dat je toegang krijgt tot vele leuke spellen. Je kan hier zelfs uren mee zoet zijn of de kinderen ermee vermaken. Zo kunnen de kinderen uren zoet zijn met spellen als Pokémon of Disney Infinity. Een nieuwe hit op de Nintendo DS is natuurlijk Skylanders waarbij poppetjes achterin de auto gewoon tot leven komen. Zelfs volwassenen kunnen een paar uur zoet zijn met een 3DS in combinatie met skylanders of professor layton. Professor layton is een echte hersenkraker. De afgelopen paar jaar zijn er al een aantal delen in de succesvolle reeks verschenen. Laat je dus verassen en tik eventueel een paar oude delen op de kop. Je zal al snel merken dat zowel jong als oud er veel plezier aan kan beleven. Een 3DS kado bij abonnement is leuk om weg te geven of gewoon als gezin van te genieten. Je zal alleen al snel merken dat één 3DS vaak niet genoeg is. Gelukkig kan je partner eventueel ook nog een telefoon abonnement afsluiten voor een nieuwe 3DS. Zo kan iedereen genieten van de nieuwe 3DS. Gelukkig krijg je de spelcomputer gratis bij een abonnement. Dit maakt het allemaal extra leuk.

Bekijk 3DS aanbiedingen: